Beal kan u een lijst van aanbevolen professionelen voor het plaatsen van MORTEX op aanvraag sturen. Wij raden u altijd aan om werken van het gekozen bedrijf te gaan bezoeken en een staal van het gekozen product met zijn bescherming te vragen, aangezien de bescherming het aspect en de kleuren aanzienlijk kan veranderen. Daarmee zal u ook de afwerkingen, de rendering, de binnen- en buitenhoeken, enz. kunnen zien.

Technische prestaties

1

Waterbestendig

Waterdichtheid in de massa voor projecten in contact met water.

2

Slijtvast

Hoge druksterkte en slijtvastheid voor een ongeëvenaarde levensduur.

3

Hechtend

Uitzonderlijke hechting die een toepassing op talrijke ondergronden mogelijk maakt.

4

Flexibel

Soepelheid volgens de flexibiliteit van de gewone materialen van de bouw.

5

Dunne dikte

Een toepassing in dunne lagen maakt geavanceerde renovatie- en constructieprojecten makkelijker en zorgt voor een laag productverbruik.

6

Onbeperkt aantal kleuren en aspecten

Een neutrale basis die in de massa gepigmenteerd kan worden en talrijke mogelijkheden van effecten voor een onbeperkt aantal kleuren en aspecten.

De Belg en de baksteen in zijn maag… Dat het geen cliché is, bewijzen de lange traditie en het succes van Batibouw. De Belgische KMO Beal® International NV stelt op Batibouw zijn innoverende producten voor die zowel aan de eisen van nieuwbouw als van renovatie beantwoorden. BealMortex® van de vloer tot het plafond, of toch bijna!

Beal Mortex Color is een multifunctionele waterdichte laag, die gebruikt wordt voor de bekleding van oppervlaktes op minerale basis (vloeren, muren, natuurlijke bekkens, werkbladen,…). Zijn veelzijdigheid en brede toepassingsgebied is meteen ook zijn grootste troef.

BealMortex® Color is inzetbaar als een ’tadelakt’-effect (maar met meer weerstand en stevigheid) of als gepolijst beton (met een nog soepeler gebruik). Daarnaast is BealMortex® Color terug te vinden voor de uitvoering van vloeren, muren en meubilair, maar dankzij zijn waterdichte eigenschappen ook steeds meer in keukens en badkamers. Door zijn samenstelling is dit product probleemloos aan te brengen op diverse ondergronden zoals oud tegelwerk, polyurethaanplaten, MDF-platen, oud meubilair (tafels, kasten, haarden,…) enz.

Hiermee zijn alle toepassingen mogelijk: in alle tinten, alle afwerkingen, alle verschijningsvormen. Voor een optimale bescherming zijn er specifieke producten, afhankelijk van het gebruik (olie, zeepolie, vernis, was…). Kortom, BealMortex® Color maakt het mogelijk om je interieur naar eigen smaak vorm te geven, maar zonder ingrijpende werken of forse investeringen.

BEALMORTEX ETANCHE® : technische versie

BealMortex® Etanche is een vochtbestendige laag die gebruikt wordt om oppervlaktes op minerale basis (fundamenten, kelders, zwembaden,…) waterdicht te maken. BealMortex® Etanche is tegenwoordig heel in voor de uitvoering van zwembaden met een exclusief karakter waarbij de kleur tot in de massa gedrongen is!
Dankzij zijn flexibele gebruik is de waterdichte BealMortex® Etanche ook geschikt voor ruimere en complexere toepassingen: zwembaden, buitenmuren, natuurlijke bekkens, fonteinen, binnen- en buitenmeubelen, terrassen, muren in water enz.

Artisanale productie op maat

De producten van BealMortex® worden door Beal® International ontwikkeld en geproduceerd in België. Voor creatieve geesten die voortdurend op zoek zijn naar nieuwigheden, ontwikkelt Beal® International ook oplossingen op maat : het uitzoeken van nieuwe kleuren, nieuwe innoverende technieken (toevoeging van spiegelvezels aan de samenstelling voor een schitterend effect), enz. Kortom, alle voordelen van een artisanaal product!

Het assortiment BEALMORTEX® is verkrijgbaar op BATIBOUW 2011 via:
SOLOPLAFOND: paleis 6, stand 309

Praktische informatie:

Prijs:
– Tussen 20 en 25 euro/m2 voor het materiaal, bij 2 tot 3 mm dikte (afhankelijk van de dikte).
– Ongeveer 90 tot 120 euro/m2 voor de uitvoering door een vakman. De prijs varieert volgens het uit te voeren oppervlak (aantal m2, hoeken enz.)

Opleidingen: Beal® International organiseert opleidingsstages en kan informatie geven over opleidingscentra onder leiding van specialisten.

Natuzzi zetels West-Vlaanderen

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels afwerking

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet