Mortex is een pleister op basis van cement en kalk, ideaal om wanden en muren creatief mee te bekleden. Door zijn stevige en waterdichte eigenschappen biedt een Mortex vloer in combinatie met een grote keuze aan kleuren, een exclusieve en duurzame look voor verschillende toepassingen binnen en buiten.

Wat is een Mortex vloer?

Mortex is een micro-mortel die uiterst geschikt is voor een technische en decoratieve naadloze afwerking. De micro-mortel is vergelijkbaar met gepolijst beton zoals beton ciré. Mortex bevat echter geen kunsthars, waardoor het meteen waterdicht wordt na het plaatsen.

Mortex is ideaal om bestaande tegels, oude stabiele vloeren, ongelijke ondergronden en andere materialen te bekleden. Daarom is het een ideale keuze voor de renovatie van je badkamer, keuken, woonruimte of andere ruimtes binnen of buiten je woning.

Mortex vloer toepassingen

Al vanaf 1 mm is Mortex waterdicht. Hierdoor is het uiterst geschikt voor  vloer- en wandbekleding van natte ruimtes zowel binnen als buiten. Ook voor een decoratieve afwerking van je meubels is Mortex perfect mogelijk. Door een grote keuze aan kleurpigmenten creëer je een unieke betonlook voor elke toepassing die perfect past bij jouw voorkeur. Praktisch zorgt Mortex voor zeer duurzame vloeren en wanden die bestendig zijn tegen scheuren en krassen en zo zeer stijlvast blijven.

 

Vloerbekleding

Door zijn exclusieve betonlook en technische eigenschappen zorgt Mortex bij alle vloeren voor een decoratieve en waterdichte afwerking. Binnenshuis zorgt een Mortex vloer voor een unieke uitstraling in je woon- of slaapkamer. Daarnaast is het een ideale afwerking voor een waterbestendige vloer in je badkamer of keuken. In vergelijking met natuursteen of tegels neemt een Mortex vloer snel omgevingswarmte op, waardoor je ook minder last hebt van een koude vloer.

MORTEX COLOR is eveneens bruikbaar voor gevels. Dankzij een aangepaste pleisterlaag is het eenvoudig jouw gevel te harmoniseren met de stijl van jouw nieuwe terras, bij een renovatie of zomaar omdat je daar zin in hebt! Dit omdat de pigmenten die beschikbaar zijn in Mortex, ook beschikbaar zijn als pleister, plamuur en verf. Een ideale oplossing voor een woning met een zeer hedendaags maar ook uniek uitzicht. Dankzij jarenlange ervaring op het vlak van algemene waterdichtheidoplossingen, legt BEAL® INTERNATIONAL steeds weer de nadruk op harmonie.

Praktische info:

Prijs:
– tussen 20 en 25 euro/m2 voor het materiaal voor een dikte van 2 à 3 mm (een mindere dikte door een andere ondergrond resulteert vanzelfsprekend in een verlaging van de prijs/m2)
– vanaf 80 – 90 euro/m2 voor de uitvoering door een vakman

Natuzzi zetels groothandel

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet